Információ menedzsment biztosítása változatos eszközökkel
Adattárház - Big Data - Business intelligence
Intelligens megoldások – Gyakorlati megvalósítás – Digitális transzformáció
Inkubáció - IoT - Smart City
Komolyan vesszük a tudásalapú innovációt
Fejlődés - Szakmai referencia
RacioNet Zrt. üzemelteti Magyarország egyik legnagyobb szerverfarmját
Fókuszban az ügyfél - 7/24 - Hozzáadott szolgáltatások
Projektjeink 97%-ban sikeresen zárulnak
Megbízhatóság - Stabil partnerség - 10 éve a magyar piacon
Innovatív megoldások
Modern városok
Egy település akkor lehet igazán intelligens és okos, ha lakói is intelligensek és okosak.

Az okos civilek hatékonyan tudnak kommunikálni egymással, a hivatalokkal, egyszerűen, a nekik megfelelő módon és időben tudják intézni ügyeiket. A lakók és a közösségi szolgáltatók kapcsolatban állnak egymással, a szolgáltatásokat pedig térben és időben az igényekhez igazítják. Így a lakók és a szolgáltatók egy nagy közös hálózatot alkotnak együtt.
Big data
A kis adat is lehet nagy adat! A Big Data elsősorban nem mennyiségekről és technológiákról szól, hanem az adatvezérelt döntésekről és olyan innovatív megoldásokról, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg.

A Big Data egy nézőpont, melynek középpontjában az adat, a még ki nem aknázott, vagy még csak be sem gyűjtött adat áll. Aki így tekint a saját szervezetére, az megtalálja benne az új lehetőségeket teremtő értéket.
IoT
Ma már egy toll is lehet intelligens. Kérdés, hogy minek?

Az okos eszközeinkben rejlő tényleges potenciált akkor tudjuk majd teljes mértékben kiaknázni, ha rájuk, mint egy nagy hálózat apró elemeire tekintünk. Az igazi érték az információ, melyet életünkhöz, üzleti döntéseinkhez csak a hálózat egészéből nyerhetünk.
Iparági tapasztalatok
Közigazgatás
Közigazgatás
Energia és közmű-szolgáltatások
Energia és közmű-szolgáltatások
Intelligens önkormányzatok
Intelligens önkormányzatok
Pénzintézetek
Pénzintézetek
Ipar / Manufacturing
Ipar / Manufacturing
Gyógyszeripar és e-egészségügy
Gyógyszeripar és e-egészségügy
Logisztika
Logisztika
Telekommunikáció
Telekommunikáció
Média
Média
Ingatlanfejlesztés
Ingatlanfejlesztés

Infrastruktúra szolgáltatások

A digitalizáció korában az informatikai alapinfrastruktúra a szervezetek működésének alappillérét képezi. Egy IT környezet akkor tekinthető optimálisnak, ha az átlagfelhasználó számára „észrevehetetlen” – teljesítménye minden pillanatban megfelelő, rendelkezésre állása magas. Egy ilyen környezet tervezése, méretezése, kialakítása, üzemeltetése és karbantartása komoly kihívást jelent. Munkatársaink több évtizednyi tapasztalata garantálja, hogy ügyfeleink a modern kor elvárásaihoz legjobban illeszkedő informatikai infrastruktúrával rendelkezzenek, legyen az akár egy kisebb szervezet, vagy Magyarország legnagyobb szerverparkja.

Részletek

Projektmenedzsment és minőségbiztosítás

Az informatikai projektek meglepően nagy arányban sikertelenek. Még gyakrabban előfordul, hogy egy-egy jól sikerült projekt eredményeit a felhasználók nem élik meg közös sikerként. Ha mindez a megvalósítás végén derül ki, akkor azt korrigálni sokszor csak nehezen és aránytalan ráfordítások árán lehet. Projektmenedzsment és projekt minőségbiztosítás szolgáltatásainkkal nemzetközi szabványokra épülő módszertanokat, bevált támogató eszközöket és kiváló szakembereink több évtizednyi tapasztalatát kínáljuk a projektek sikeres megvalósításához.

Részletek

Üzleti alkalmazások és üzleti intelligencia megoldások

Egy szervezeten belül rengeteg üzleti folyamat működik: a legegyszerűbb ügyfél megrendelés rögzítésétől a bonyolult pénzügyi tervezési folyamatokig. Egy szervezet sikere sok esetben azon múlik, hogy ezeket a szerteágazó folyamatokat mennyire tudja a siker érdekében összehangolni, harmonizálni. Véleményük szerint ehhez elengedhetetlen az egyes elemi folyamatok informatikai támogatásának megvalósítása, digitalizálása, mely révén transzparenssé válik az üzleti folyamat és így könnyebben megteremthető a folyamatok közötti szinergia. A folyamatok digitalizálását többféleképpen is támogatjuk.

Részletek

IT stratégia szolgáltatások

A szervezetek folyamatosan változó környezetben kénytelenek a piaci és üzleti trendekhez, valamint elvárásokhoz illeszkedően működni, megújulni. A változások sokszor a szervezetek üzemvitelét, üzleti céljainak megvalósítását támogató informatikai működésre, szolgáltatásokra is kihatnak. Informatikai stratégia szolgáltatásainkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szervezetek ezeket a változásokat hatékonyan kezeljék, illetve az informatikai működésüket innovatívan, sikeresen tudják megújítani.

Részletek

Technológia Partnereink