Üzleti alkalmazások és üzleti intelligencia megoldások

Egyedi fejlesztésű rendszerek

Speciális szerveztek egyedi folyamataikra egyedi megoldásokat igényelnek. Eddigi munkáink során változatos rendszereket építettünk, architektúrát és fejlesztő eszközt is egyedileg igazítva az ügyfél igényéhez, illetve a feladat jellegéhez.

Nagyvállalati szoftverek

Sok esetben szükségtelen egy teljesen új megoldást kitalálni, érdemes inkább a már meglévő, jól bevált rendszereket alkalmazni. Ezek a rendszerek már bizonyított folyamat sztenderdek mentén működnek, így sok esetben segítenek kívülről láttatni a szervezet működését, megmutatják a folyamatokban lévő hiányosságokat vagy éppen a rámutatnak az összhang hiányára.
A nagy szoftvergyártók termékei legjobban olyan területeken tudnak teljesíteni, amelyek a szervezet jellegétől függetlenül, ugyanolyan folyamatokat használnak:
A fentieken túl természetesen vannak még olyan nagyvállalati szoftver termékek, amelyek szűkebb területen működnek szakrendszerként.
Számos kész rendszert vezettünk már be sikeresen ügyfeleink igényeihez igazítva, melyek:

Üzleti intelligencia megoldások

Az üzleti intelligencia megoldások az esetek többségében a szervezetek adattárházakban összegyűjtött adatvagyonát használják fel azzal a céllal, hogy javítsák a döntés hozatali folyamatokat, valamint növeljék hatékonyságukat. De mi is az adattárház? Az adattárház a szervezet tényleges adatvagyona, amely gyakorlatilag a működési folyamatokból származó adatok egy adatbázisba gyűjtött kivonata. Az üzleti intelligencia használata teremti meg a valós visszacsatolást a szervezet működésére, hiszen magas szinten teszi transzparenssé a működésből származó adatokat, segítve a szervezet vezetését a működést érintő döntések meghozásában.