vissza a főoldalra

Belép
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 
 
 
   
 
Termékek

Társaságunk a hagyományos informatikai infrastruktúra szinte teljes spektrumát lefedő kínálattal áll ügyfelei rendelkezésére. Ezek az alábbi kategóriákba sorolhatók:


CISC és RISC alapú szerverek
Ma már szinte minden szervezet és vállalkozás informatikai rendszerekben tárolja üzleti információit, adatait és dokumentumait. Az informatikai rendszerek bonyolultságának és összetettségének folyamatos növekedése mellett, fokozatosan növekszik az igény a gyors, megbízható és biztonságos informatikai rendszerek iránt. Azon ügyfelek számára, akiknek nem elegendő a PC alapú szerverek által nyújtott teljesítmény és rendelkezésre állás, annak társaságunk kínálatából a RISC alapú platformot javasoljuk. A RISC alapú rendszerek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, skálázhatóságuk és rendelkezésre állásuk igen magas szintű, valamint kiváló teljesítmény/ár mutatókkal rendelkeznek.
A CISC és a RISC alapú szerverek közül a HP, Acer és a Dell termékeit ajánljuk. A fenti gyártók szervereinek installálását és üzemeltetését rendszermérnökeink magas szinten biztosítják.


CISC alapú asztali számítógépek, munkaállomások, hordozható számítógépek
Az asztali számítógépek, munkaállomások és hordozható számítógépek kínálata igen széles körű. Ügyfeleink igényeinek figyelembevételével világmárkák kínálatából biztosítjuk az alkalmazásokhoz tökéletesen illeszkedő számítógépeket, munkaállomásokat. A teljes számítógép kínálatunk a következő gyártók termékeit tartalmazza: HP, Acer, Dell.


Hálózati eszközök és megoldások
Napjainkban a számítástechnikai hálózatok korát éljük. Egyre kevesebb az önálló, hálózatba nem kötött számítógép, egyre több a központilag elérhető adat és alkalmazás, az internet pedig a napi kommunikáció eszközévé vált. Ügyfeleink elvárásai közül egyre kritikusabb a hálózati kapcsolatot biztosító hardver és szoftver eszközök megbízhatósága és rendelkezésre állása. Szakmérnökeink komoly tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkeznek: vezetékes és vezeték nélküli (WLAN) hálózatok tervezésében, kiépítésében és az üzemeltetésben is. A hálózati eszközök körében fő beszállító partnereink: HP, Cisco, Linksys, D-Link.


Adattároló eszközök és megoldások
Társaságunk által kínált adattároló megoldások segítenek a különböző méretű informatikai környezetek egyszerűbb működtetésében, javítják az erőforrások hatékony kihasználását, növelik a megbízhatóságot és versenyképességet, miközben csökkentik a költségeket. Az általunk kínált HP és EMC adattárolók és adattárolási megoldások: szorosan integrálódnak a kiszolgáló szerverekhez, a legjobb alkalmazásteljesítmény és megbízhatóság eléréséért, valamint maximálisan támogatják a heterogén informatikai környezeteket. A HP és az EMC adattárolási megoldásaival moduláris és skálázható megoldásokat kínálunk szoftverekkel és adattárolással kapcsolatos szolgáltatásokkal kiegészítve, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki az adattárolási erőforrásaiból.


Nyomtatók és egyéb perifériák
Társaságunk a nyomtatók, szkennerek és a multifunkciós eszközök tekintetében elsősorban a HP professzionális megoldásaival és eszközeivel áll partnerei rendelkezésére. Az igényekhez illeszkedő kínálatunk a kisirodai nyomtatóktól és multifunkciós eszközöktől az általános irodai lézer- és tintasugaras nyomtatókon keresztül a nagy teljesítményű digitális nyomtató- és másolórendszerekig terjed.


Szoftverek
Társaságunk a következő területeken biztosít szoftver megoldásokat:

HP hálózati és operációs rendszer menedzsment szoftver megoldások; rendszerfelügyeleti megoldások;
Oracle adatbáziskezelő megoldások; üzleti folyamatok automatizálása;
Microsoft szoftver megoldások és nagyvállalati licensz-konstrukciók;
Symantec és GFI vírusvédelmi és információbiztonsági szoftver megoldások;
VMware virtualizációs megoldások;


Bővebb információért kérjük forduljon hozzánk bizalommal a központi e-mailes elérhetőségünkön!

Nyomtatás vissza | lap tetejére

Keresés:
Nyitólap Honlaptérkép Szerzői jogok Adatvédelem Írjon nekünk Kapcsolat
HP Gold Partneri cím
RN MS kompetenciánk
Oracle partneri státuszunk
AQAP 2110
RacioNet Honvéd férfi vízilabda csapat névadó szponzor
IVSZ SZFT
Deloitte - Fast 50 - 2010
Fast 500 EMEA
IVSZ
IVSZ védjegy